Opleidingen gezonder worden door een gezonde levensstijl

Sonnevelt opleidingen gezonde levensstijl

Sonnevelt Opleidingen betreffen opleiding krijgen op het gebied van een gezonde levensstijl, zoals: coaching, gewichtsconsulent en massagetherapie.

Erkend door beroepsverenigingen

Sonnevelt Opleidingen heeft het ruimste assortiment van opleidingen, workshops en cursussen in Nederland op het gebied van een gezonde levensstijl. Met ruim 60 opleidingsgroepen en 17 jaar ervaring is Sonnevelt Opleidingen de marktleider in Nederland.
Sonnevelt Opleidingen biedt momenteel 20 opleidingen aan die klassikaal worden gegeven en erkend zijn door 9 beroepsverenigingen. Termijnbetalingen zijn mogelijk, afhankelijk van de opleiding. Sonnevelt Opleidingen ontwikkelt van tijd tot nieuwe opleidingen zoals: Jongerencoach, Detox Coach en Superfood Expert.

Doelgroep

Studenten van Sonnevelt Opleidingen zijn zich vaak extra bewust van een gezonde levensstijl. Het merendeel ervan is tussen de 25 en 55 jaar oud, zowel mannen als vrouwen volgen de opleidingen. Voorbeelden van opleidingen: Medische Basiskennis, Trainer Hormoonfactor, Levenscoach en Vernieuwend Coachen.

Tijdschriften die veel door studenten worden gelezen zijn: Happinez, Psychologie Magazine, Yoga, Gezond Nu en overige tijdschriften over gezondheid.

De 20 opleidingen worden verdeeld in de volgende 5 clusters: Basisopleidingen, Massagetherapie, Toegepaste Psychologie, In Bedrijf en Gezondheidscoaching.

Opleidingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>